fbpx

Antiparazitici za životinje

 

Upotreba antiparazitika kod krava, konja, svinja, ovaca, koza, peradi, pasa, mačaka i ostalih životinja mora biti opravdana, odgovorna i precizna.

Velika većina parazita koji napadaju životinje su opasni i za ljude, zato je posebno važno da antiparaztike primjenjujemo redovno i pod kontrolom doktora veterinarske medicine.

Prateći savremene trendove smanjenja upotrebe antiparazitika životinje i povećanje rezistencije na njih u ponudi imamo različite vrste antiparazitika kako bi doktori veterinarske medicine što preciznije mogli da daju terapiju životinjama.

U ponudi imamo sve vrste antiparazitika za pse, mačke, ovce, koze, goveda, svinje, perad, konje i ostale životinje :

– injekcioni antiparazitici

– praškasti antiparazitici

– antiparaziti u tečnom obliku

– antiparazitici u tabletama

-spot on antiparazitici

– antiparazitske paste

 Naš stručni tim sastavljen od doktora veterinarske medicine sa dugogodišnjim iskustvom u veterinarskoj praksi  stoji na raspolaganju svim doktoricama i doktorima veterinarske medicine za sve savjete vezano za pravilan izbor antiparazitika za životinje.

Zahvaljujući sopstvenoj distributivnoj mreži, u mogućnosti smo da isporučujemo naručene proizvode u roku od 24 sata u sve dijelove Bosne i Hercegovine, poštujući najviše standarde distribucije veterinarskih proizvoda.

Kontakt
Radno vrijeme

Pon. – Pet.: od 08:00 do 15:00h
Subota: od 08:00 do 13:00h
Nedelja: Ne radimo

Kontakt
Radno vrijeme

Pon. – Pet.: od 08:00 do 19:00h
Subota: od 08:00 do 13:00h
Nedelja: Ne radimo

MIM Coop d.o.o. © 2024. Sva prava zadržana.